Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kan du förstå mig!? min kind i din hand vila, ett tecken bara...


LYSSNA!

Till dig

som aldrig begrep
sanningen av min dröm
äktheten av en känsla...

Till dig

ett liv var erbjuden...
Jag ber på mina bara
knän, lyssna på mig!!

Kärleken är starkaste,
än vilka rättvisa
smärtan och lidande

regnbågen är runt hörnet
och igen i dina händer
hoppet...föds!!!


© MP-havsbris/2008




Fri vers av Havsbris
Läst 668 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-05-30 22:09



Bookmark and Share


  berxper
En djupare känsla är alltid äkta!
hela din dikt genomsyras av det.

Äktheten!

Blir lite sorgsen när jag läser detta...
Du skriver så fint!
2008-09-17

  Quasimodo
Igen mitt i känslan för det som berör, talar till själen och ilivet till hjärtats bön och längtan, trevande och famlande i sitt sökande och med glimt av ljus ur en regnbåge !!!! Håller i mitt hjärta en stund och lämnar sedan till vindar att föra fram !!!
2008-08-12

    Petro Nella
så vackert
2008-07-13

    Mossa
jag blir mållös. Du är väldigt duktig att skriva och verkar vara en väldigt fin människa. Jag ska jaga dem som sårar dig.. ;)
2008-06-05

  albertina
Jag kan förstå dig.
Jag hör dig.
För dina ord berör mig denna tidiga morgon.
Vackra rader.
Detta är så bra precis som poesi ska vara.
Makten att beröra med ord är en gåva.
Men att kunna läsa dem och ta till sig orden
är nästan lika underbart det....
Tack
2008-06-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Bara man når fram
till önskedamm
och önskan hörs
och till rätt person förs
då i hjärtat görs
så själen till
glädje rörs
2008-06-01

  Lejonhjärtas poesi
Underbar poesi och jag älskar slutet som är såååååå vackert!
2008-06-01

  Vilsen Annette-hittar vägen
Så starkt
att jag hör luften surra
och dina ord slukar mig...

mycket äkta sanning!
2008-05-31

  Manal
starka ord som ger en otroligt känsla när man läser denna poesi..
2008-05-31

  Fredrik P. VIP
som om slutet gott
allting gott:

/regnbågen är runt hörnet
och igen i dina händer
hoppet...föds!!!/

vilket jag tar fasta på!
Finemangdikt!
2008-05-31

  coffe
känsla och drama i stark sammansättning av en vacker bedja /c
2008-05-31

  Lyckohäxan Enediel
En så stark vädjan och väldigt vackert skrivet...du får verkligen fram känslan så bra...
2008-05-31

  Sladjana Zubcevic
Så vackert min vän!
2008-05-31

  * Ammi *
kärleken övervinner allt .. och hoppet är vårt fjärde ben ha ha.. förlåt ..
ibland måste den vila i sin vagga ...

en jättefin text och en mkt fin bild!
2008-05-30

  mare VIP
...precis, kärleken är starkast......den ger hopp.....genom allt !!
2008-05-30

  Larz Gustafsson VIP
Ibland föds det ur lidande.
2008-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Havsbris
Havsbris