Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknar dig Habibi.


Varje bokstav

 

Varje bokstav

som jag skriver

av

kärleksord.

 

är skriven

för dig

av mig

 




Fri vers av Manal
Läst 458 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-31 01:37



Bookmark and Share


  friheten
Underbart skriven
2008-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal