Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten liten önskan

 

Habibi

jag skulle så gärna

vilja ha min kind

mot din kind

och somna.

 

Somna så djupt

och låta våra

hjärtan

bli ett.

 

jag älskar dig.

 

 




Fri vers av Manal
Läst 455 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-31 02:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal