Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Palestina

 

Mina tårar rinner

för er,

för varje barns tårar

för varje mors smärta

för varje fars sorg.

 

Om jag bara kunde

sända er

all kärlek

 i ett stort paket

och få er

att

hoppas.

 

 

 




Fri vers av Manal
Läst 447 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-31 02:20



Bookmark and Share


  lyckeli
Tänk om alla i världen var fyllda av den tanken och känslan...då skulle världen se annorlunda ut...
2008-06-24

  * Ammi *
javisst .. så fina tankar
sista ordet hade jag nog bytt till \"hoppas\" *L*
2008-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal