Förlovade en månad idag hjärtat, GRATTIS till oss!!

 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlovade en månad idag hjärtat, GRATTIS till oss!!

 




Jeanette

 

Jeanette betyder "Gud har förbarmat sig"

Egen översättning "Gud har förbarmat sig över mig"

Att du ristat in ditt namn i mitt hjärta mer än okej

När allt kommer omkring är du ju varje mans drömtjej

Endast du får mig att tappa andan, samtidigt som du är min astmaspray

Trånande ser jag på dig och tänker "nu förstår jag varför jag inte är gay"

Tar gärna inte svordomar i min mun, men du är så fin fanimej!

Endast en Gud kan ha skapat något så ofantligt vackert som dig

 

 

 

 




Fri vers av Kalle.O
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-01 19:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Lycka till genom livet!
2008-06-03

  Nasrin
VACKERT!
2008-06-01

  Rolfsdotter
Hur gulligt som helst! Kram Backsippan
2008-06-01

  creepcraap
så fin, vädligt bra gjort!!
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O