Faller än...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller än...




Himlen

Släppte taget

och föll

mot

 

himlen...




Fri vers av Kalle.O
Läst 264 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-02 15:48



Bookmark and Share


  Maria T
Underbart att lyftas uppåt
2008-06-04

  Michaela Dutius
Underbart!
Att släppa taget och falla uppåt-det finns bara en makt som kan åstadkomma den dragningskraften!
2008-06-03

  Bibbi VIP
Ja, \"häftigt att falla uppåt!\"
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O