Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-Senryu-


TRÖSTEN...

Fiskmås under storm
I havet söker famnen

Ty, sand berg min hamn!




© MP-havsbris/2008




Bunden vers (Haiku) av Havsbris
Läst 810 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2008-06-04 03:54



Bookmark and Share


  Havsbris
Du har så rätt Rita,
jag är illa i matematik ;o)
därför skriver jag, tack!
ahhahha
2008-06-17

    ej medlem längre
Tummen upp!:))))
2008-06-12

    ej medlem längre
En mycket vacker senryu!
Det saknas dock en stavelse i andra raden.
bild och text harmonierar dock fint!:)
2008-06-11

  Bibbi VIP
Underbar harmoni i både bild och text som tilltalar mig speciellt eftersom jag är uppvuxen vid hav.
Applåd!
2008-06-11

  Lasseman VIP
En liten text som säger så oerhört mycket.. tack och vilken skön bild! kram och applåder
2008-06-06

    Mossa
mmm, jag glöder. vilken härlig liten text..
Mys..
2008-06-04

    Lindizz
Underbara rader och härlig bild. Applåder!
2008-06-04

  * Ammi *
Underbar! både ord och bild!!
mer kan jag inte säga ..
2008-06-04

  mare VIP
...vackert, och bilden är ljuvlig.........
2008-06-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
JAG ÄLSKAR BILDEN!
NÄR JAG SER DEN
BLIR JAG EN VILD EN
VILL DYKA I DEN...
2008-06-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
En mås, som nås
av lä, där måste
det väl bara ett:
*****MÅS*****
***************
2008-06-04

  Ronny Berk
välvuret skummande bränningar från havet som vågade...vingar som svingade påpassligt fångade...av havsbrisen...
2008-06-04

  Quasimodo
Kort och talande för trygghet och tillit !!!
2008-06-04

  Sladjana Zubcevic
Väldigt vackert!
2008-06-04

  Michaela Dutius
Bild och text blir en harmonisk helhet som bär fram budskapet
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Havsbris
Havsbris