Gud välsigne er...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud välsigne er...




Sargade själar

Sitter rätt nöjd med livet i Örebro stadspark

bakom scenen står utslagna och säljer knark

 

 

 

Den ene ser på mig med uppgivet tom blick

vill gå fram men hans ögon säger "STICK"!

 

Om du bara visste min vän hur mina ögon svider

för jag har själv utkämpat dessa tröstlösa strider

 

 

 

Med en klump i min hals ber jag en bön där jag sitter

"Kära Gud dom behöver nåden endast du besitter"

 

 

 

"Öppna deras ögon, låt dom se vad du har i din makt"

"Att det finns nåd och förlåtelse för allt de gjort och sagt"

 

 

 

"Vinn deras hjärtan så som du har vunnit mitt"

"Visa dom att allt faktiskt inte ÄR svart eller vitt"

 

 

 

"Öppna deras slutna sinnen så du kan träda in"

"Ge deras sargade själar ro, kryp in under deras skinn"

 

 

 

 

Det går inte en dag utan att jag tackar Gud för mitt nya liv

att gå fram och säga det vet jag av erfarenhet är att vara naiv

 

 

 

Det finns inga lätta sätt att göra det på men det FINNS ett!

Han ropar på er och vill av kärlek leda er alla rätt

 

 

 

 

 

Ber för er där ute...

 

 




Fri vers av Kalle.O
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-06 19:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Vi bad igenom en drogmissbrukare till bestående befrielse i mitt hem så det kan visst fungera, sagt till Svennas kommentar.
I övrigt \"Var och en som beder, han får\" Matt.7:8
Se också 1Joh.5:14,15 om de obegränsade möjligheterna.
\"Ty denna världens vishet är dårskap inför Gud\". 1 Kor.3:19
Applåd och bokmärke.
2008-06-11

  Heiven
\"Ge deras sargade själar ro,kryp in under deras skinn\"....
rysligt bra...Applåd!
2008-06-07

  genni VIP
Wow, jag sa ju det tidigare, du skriver bara bättre och bättre, tappar mina ord här, väldigt BRA skrivet, STOR APPLÅD.
2008-06-06

  jossj
Stark bild till en sensitiv poetiskt
skriven text.
Jag känner någon slags stark ärlighet i orden.
Ord som har innebörd för textförfattaren.
MVH jossj
2008-06-06

  karenina VIP
en väldigt stark och förtröstansfull bön.
2008-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O