Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när du mördar någon

 

 

när du mördar någon

 

för en påse snask

 

gör du det

 

 

 

för en godsak

 

 




Fri vers av Mattias Karlsson
Läst 749 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-09 14:58



Bookmark and Share


  a h de v
läste nyss ett dåligt karlssonplagiat och kände att jag behövde läsa dig en stund. den här gjorde mig inte besviken!
2008-07-08

  Cris
hihi... *mörkerpoäng*
2008-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal