Brothers in arms...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brothers in arms...




Samspel

Med en evighetsmaskin och en målspottare i samma lag

var sammansättningen av laget allt annat än svag

 

Till mittfältet var det längsta motståndarnas anfall kom

för där var evighetsmaskinen snabbt framme och stoppade dom

 

När han sedan erövrat bollen och smörpassat sin äldre bror

steg jublet, för risken att det INTE skulle bli mål var inte stor

 

Dom var helt oslagbara ihop...,vilket spel, vilket radarpar!!

från backlinje till anfall på en pass, sen var det bara nätmaskan kvar

 

Dom kunde bannemej vunnit varenda cup samt hela serien själva

men för rättvisans skull ställde laget upp med en startelva

 

Karle IF var ett fotbollslag med två riktigt stora framtidshopp

 bröderna "valde" dock att göra annat så där tog lagets framgångar stopp

 

 

Tänk vad samspelet bröder emellan kan vara viktigt

kortpassningsspel i all sin ära, men låt oss se långsiktigt

 

Vi är trots "vissa" motgångar båda vinnare från igår till idag  

kärleksfullt samarbete övervinner allt i ett kämpande lag

 

Jag lovar älskade bror, vi kommer att fixa det här tillsammans

du och jag

 




Fri vers av Kalle.O
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-09 17:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
\"Se, huru gott och ljuvligt det är, att bröder bo endräktigt tillsammans\"
...
\"Det är likt Hermons dagg, som faller ned på Sions-bergen. Ty där beskär Herren välsignelse, liv till evig tid\". Psalt. 133:1,3
Applåd och bokmärke!
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O