Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla killen Kalle Karlsson

 

Lilla killen Kalle Karlsson
är en liten liten grabb
inte stor i orden är han
men så fasligt fasligt snabb

Innan man vet ordet av har
lille killen Karlsson sprungit
tio varv runt jorden och ja
tio mer han hade hunnit

Lilla killen Kalles syster
Lisa - tvärt emot sin bror
rör sig nästan ej ur fläcken
rör sig bara där hon bor

Men hon pratar för det mesta
pratar pratar och så sen
sen när hon pratat färdigt
börjar hon på nytt igen

Tänk så fina barn vi har sa
Kalles far till Lisas mor
inte för att nån som läser
det vi skriver på det tror




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 545 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-06-10 00:02



Bookmark and Share


  Anguis
Älskar den här rytmiken. Språket du valt här passar klockrent in i versmåttet.
2008-06-19

  Erik L
Gillar denna lite finurliga text. Bra skrivet!
2008-06-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Klart vi tror!
Vad tror Du om oss...
2008-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP