Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågens färger

 

 

För många år sedan

då mina vänner

pratade om kärlek

och dess betydelse

så sa mina

läppar att

kärlek

är

struntprat.

 

Åren därpå

när dem åter började

diskutera kärlekens

färger som

bildar regnbågen

så sa jag alltid

att regnet

tar över

livet.

 

Men älskade hjärtat

när kärleken äntligen

fångade mig

så fick mina ögon se

 regnbågens

färger

och än

finns det

många

färger kvar.

 

 

 

 




Fri vers av Manal
Läst 471 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-11 00:02



Bookmark and Share


  Aisha VIP
...vackert och hoppfullt....
A.
2008-06-11

  * Ammi *
javisst är det så, vackert skrivet!
2008-06-11

  Larz Gustafsson VIP
Spektrats prisma.
Eller vice versa.
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal