Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vaccination

 

låt mig statuera ett exempel

rid aldrig kvinnor

drick aldrig deras blod

morgondagen är ett epicentrum

en lång rad av efterskalv

i huvudsak finns det två lager

av spänningar

mina och dina

orsaken till att de allra flesta

dikter skrivs på fyllan

är för att vi inte vet bättre




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 728 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-12 01:08



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Lola-hehe

Annorlunda och genomtänkt dikt känns detta som,
Slutraderna stämmer säkert ..det är så synd att analysera ju..det är då det blir som bäst..
2008-06-13

  Lola
...eller för att det är skönt att släppa hämningar och pretentioner och bara snacka skit.

=)

men du... \'rid aldrig kvinnor\'?
får dom rida män då?
2008-06-12

  © anakreon VIP
Skalden Wennerbom, ack ja!
\"Det är skönt för skalder att få sova!\"
Fast jag skriver sällan berusad - däremot berusas jag stundom av att skriva!
Carl-Erik
2008-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP