Ny tro,nytt liv...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny tro,nytt liv...




Ger Gud hela äran

Ligger lågt med förfäran

över vad livet har att ge

Ger Gud hela äran

för att jag inte kan sluta le

 

 Med en rätt trög start

här på denna jord

tar jag sats med ny fart

i handling och i ord

 

Stoppa mig gärna om ni kan

löper näst intill amok

När nåd och förlåtelse mig fann

släppte mitt så tunga ok

 

Ligger lågt med förfäran

över vad livet mig nu ger

Ger Gud hela äran

för det som händer och sker

 

 

 

 




Fri vers av Kalle.O
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-12 12:06



Bookmark and Share


  jojanni
Bokmärker den här...jag tycker om livsglädjen och tilliten som den signalerar! *ler och applåderar*
2008-06-13

  Bibbi VIP
\"Men må de jubla och glädja sig, som unna mig min rätt, och må de alltid kunna säga: \"Lovad vare Herren, han som unnar sin tjänare gott!\"
Då skall min tunga tala om din rättfärdighet och hela dagen förkunna ditt lov. Psalt.35:27,28
Jag stämmer in i Din lovsång!
Applåd!
2008-06-12

  Gunwale VIP
Vackert skrivet, hoppingivande innehåll!
2008-06-12

  Larz Gustafsson VIP
Sola Dei gloria!
Endast Gud tillhör äran.
Underbart, broder!
2008-06-12

  genni VIP
Kanske fanns en anledning till att jag skulle vara brevid Dig idag...dina rader betyder...
2008-06-12

  Elaine.S VIP
Underbara ord som andas av glädje över livet och tron....
2008-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O