Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igår kväll


Det var igår kväll
då jag insåg.
Hur mycket jag älskade dig.


När jag tittade
på en kärleksfilm.
Då hörde jag dina vackra ord.


Igår kväll föll en tår
för den tid vi hade.
Just igår så mindes jag dig.




Fri vers av Manal
Läst 352 gånger
Publicerad 2005-07-03 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal