Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick idag - och den lever jag på länge!


Ömhetsbetygelse

Spontant, oväntat

men varm och efterlängtad

en kram - som sa allt! 




Bunden vers (Haiku) av ÅsaLena
Läst 619 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-14 20:44



Bookmark and Share


  Tabes
Mys!! Det låter härligt!
2008-06-15

  Øivind Armand Halvorsen
Ja så kort og så godt kan det sies!
2008-06-15

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Underbart
2008-06-15

  Elaine.S VIP
Härligt med såna kramar:)
2008-06-14

    sleepwalking
Vad härligt det låter!
2008-06-14

  devilsangel
En kram säger så mycket och värmer själen så gott...
2008-06-14

  Larz Gustafsson VIP
En sådan räcker länge, du!
I synnerhet om den är spontan.
2008-06-14

    Jojjan
Fler kramar åt folket!
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena