Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midnatt

Sent omsider
timmen lider
emot noll noll, noll och noll
Natten tiger
dimman stiger
suddar dagens protokoll




Fri vers av papillon
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-14 23:31



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ger en skön känsla i tidsfångad magi !!!
2008-06-19

    ingvar VIP
Sköna rader tvivelsutan
såna vill vi ej va´ utan!
2008-06-17

  vera gade VIP
Suggestivt! - om du skulle slopa första kommat?
2008-06-15

  LassO
ja 1-2 var inge kul... de suddar vi ut...
2008-06-15

  korpfjäder
Så skönt det är att protokollet blir suddat. Och dimmorna som kommer med sitt täcke, brer ut det, stoppar om och säger nattinatti. Får vi krypa ner och vila då!
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

papillon