Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett möte mellan två


Nära

Nära talade du till mig

nästan kind mot kind 

jag kände rysningarna

längs ryggraden

Ville nästan säga

tala inte med mig




Fri vers av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-16 23:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Blev trycket för mycket?
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP