Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet av mig

I skuggan av mörkret där Satans
förtvivlade tjut ekar över
att ha förlorat ännu
en själ i mörkrets
herravälde...


står endast
minnet av mig kvar
som en liten trofe' samt
påminnelse om att mörkrets
furste än en gång är besegrad
av kärlekens eviga ljus och herre...


vår Gud....




Fri vers av Kalle.O
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-18 09:48



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Lägger denna i djupet av min själ!
Vilken underbar kärleksförklaring till \"livet själv\"
2008-06-21

  Jessica B
Va fint.
Känner dom orden som du beskriver.
Vet va du menar.
2008-06-18

  Elaine.S VIP
Wow!! mäktigt...applåd och bokmärke
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O