Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du gör mig till den jag vill vara...


Bekvämt naken

Sårbar och naken står jag

inför dig och ärligt talat...

 

har ALDRIG känt mig så

bekväm i en känsla som

talar om för mig att...

 

precis så här vill jag ha det...




Fri vers av Kalle.O
Läst 337 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-18 15:48



Bookmark and Share


  Diffusiaria
Klockren
2008-07-08

  genni VIP
En mycket varm och underbar känsla....
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O