Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Regnet är änglarnas tårar! Det måste vara kärlek... -senryu-


VILSEN...

Smärtan stiger så
är för oss himlen gråter

Visa mig vägen!


© MP-havsbris/2008




Bunden vers (Haiku) av Havsbris
Läst 686 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2008-06-19 09:36



Bookmark and Share


  mare VIP
..så vackert......om himlens tårar.......från änglarna, som vill visa vägen.....ler...........
2008-06-20

    Mossa
mys, du med ängla vingar..
2008-06-19

  Mona*
Gillas!
2008-06-19

  * Ammi *
så vackert vännen! inte lätt att vara vilsen, men kärleken leder dig rätt! kram
2008-06-19

  Cris
funderar och tänker och får fram så mkt känslor i läsning av dina små få rader här.
Regnet faller och ibland faller det obarmhärtigt
och det kanske är änglars gråt och kanske är det nog
kärlek som du skriver och det känns i så fall
som en bra tröst och väldigt skönt och befriande
och jag tittar ut och ser hur det inte regnar just nu
men har gjort och det är nog bra.
2008-06-19

  anits VIP
underbart några få
ord som säger så
mycket så den
underbara bilden
allt berör
2008-06-19

  Elaine.S VIP
Underbar bild och för mig är tro, hopp och kärlek vägen...
2008-06-19

  friheten
Underabrt med få ord
kram
2008-06-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja visst, regnets tårar
bara oss liksom jorden
fårar, liksom vi, som
jorden skall se,
att genom tårar
under kan ske...
2008-06-19

  Sladjana Zubcevic
\" Smärtan stiger så
är för oss himlen gråter

Visa mig vägen! \"

V A C K E R T
2008-06-19

  Quasimodo
Ett rop rakt ut i livet i längtan för en evighet !!!!
2008-06-19

  Don Jorgé
Underbart ock kort.
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Havsbris
Havsbris