Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det håller så länge det håller...


Konsten att lyckas

är att lyckas

bibehålla

sin lycka...




Fri vers av Kalle.O
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-22 20:21



Bookmark and Share


  Maria T
Ja, det är en stor konst
2008-06-29

  Bibbi VIP
Ja, låt inte någon eller något ta ifrån Dig Din lycka!
Applåd!
2008-06-26

  genni VIP
Bra sagt och härlig bild
2008-06-22

  Larz Gustafsson VIP
Det är ofta svårt.
Jag fruktar alltid dess flykt så snart den dyker upp, den där lyckan.
Finurligt skrivet.
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O