Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livet går vidare....


En skymning i Maj.




Under fjolåret
vid samma tidskede som nu
spelade lommen

välkomnade ljuset
med kraft och lockrop

intensiva skymningar
över sjön
gav livsgnistan åter
och erotikens blomma
slog ut kronbladen

i kärlekens namn
drev hon vilse
sökte illusionens paradis
i stundens undanflykt

stillaståendet i vårens mognad
gjorde att hon
…fann sin kvinnlighet.


© Karin Dahlin




Fri vers av Karin D
Läst 461 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-23 00:50



Bookmark and Share


  Rachel Roth
vacker dikt och hoppfull om att det verkligen inte är för sent för blomning...
2008-07-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Livet det far, gör
med en, som det vill
det är bara att se
glad ut och följa
med, så länge
man är till...
Vackert beskrivet!
***************
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Karin D
Karin D