Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonen efter

han är trevlig han
ser bra ut han bjuder
mig på drinkar och
han säger att jag
har vackra ögon
jag säger tack det
var snällt sagt
han säger snällt och snällt
jag är bara ärlig 
jag tänker att den
har man ju aldrig hört förr
men låtsas tro honom
jag behöver tro honom och
han är en man han gör
vad han kan han är manlig
han låter manlig och jag låter
honom komma med mig
hem komma in i mig komma
på mig och morgonen efter
när jag ser honom ligga bredvid mig
kommer jag också på mig
själv med att tänka att
inget känns fel med kvällen
inget känns fel med natten men 
allt känns fel nu morgonen efter
när jag ser honom ligga bredvid mig
för han är ändå inte du
han är ändå inte du




Fri vers av Vickin
Läst 592 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-06-23 11:38



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Gillar denna! Den är rapp i raderna och upprepandet av "Han" skulle kunna vara tjatigt men är det inte utan säger något snarare om fokuset för ditkarjaget. Upprepningen på slutet sätter sedan punkt på ett tjusigt sätt. Förutom det formmässiga så är den sorglig men säg den som inte känner igen sig i dne situationen..
2011-07-14

    mr cloud
oj,
väldigt sorgligt
och bra skrivet,
radbrytingarna är väldigt bra !
och slutet...
åh.
sorgligt !
2008-08-27

  Kalle.O
Mycket bra och smärtsamt att läsa då jag känner igen känslan...
2008-08-09

  maria laakso
Bra skrivet, även om jag är ung så kan jag nog sätta mig i denna kännsla. Kan förstå det ^^ Och tack för din applåd på "njutning" :)
2008-06-26

  Snubblaraldrig
ojj va bra! Mer kan jag inte komma på att säga just nu!
2008-06-24

  berxper
Dina ord flyter väldigt bra.
Det är lite ledsamt att läsa.
Applåd!
2008-06-23

  LassO
"i brist på bröd tar man limpa" brukar man säga ibland... men man kan njuta på olika sätt. Alla har inte alltid, kärlek för livet, numer ganska få... så, nåt vill man ju ha... om så bara för en natt
2008-06-23

  Larz Gustafsson VIP
Substituten och surrogaten är aldrig heltäckande. Möjligen betäckande.
2008-06-23

  Jull
Du har flyt kvinna! Gillar det här :)
2008-06-23

    GaiaKaja
intressant och skön läsning. Tycker om idén, som en annan kommentar på dikten, slutet binder ihop det fint. /sara
2008-06-23

  Eric R Ström
Nä, jag var på ett annat ställe.

Bra skrivet!
2008-06-23

    Mr.painter
braaaaa
2008-06-23

    tapetklister
skönt flyt i texten där man får följa jagets tankar om mannen och kvällen och man får följa med i händelserna på ett öppet och naket sätt. väldigt bra skrivet!
och slutpoängen är stark.

riktigt bra!
2008-06-23

  shirin
talande, vackert.
2008-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Vickin