Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Familjen Backaplan

 

 

Här är familjen Backaplan

 

Där är Mamma Backaplan

Här är Pappa Backaplan

i händerna håller de

Lille Pojken Backaplan

och där, intrasslad mellan benen

är Hunden Backaplan

 

De står bredvid varandra

på det här kortet

för de tycker om varandra

på det här kortet

De tycker om varandra

och Backaplan

De älskar varandra

och Backaplan

så mycket

att de tagit sig namnet Backaplan

så mycket

att de flyttat hit från andra sidan stan

Nu har de alltid nära

till Backaplan

 

Det finns alltid en utväg

om någonting saknas

Det finns alltid en butik

för vad det vara månde

 

När Mamma Backaplan

är sugen på en bit choklad

efter en svettig dag på jobbet

 

När Lille Pojken Backaplan

vrålar efter en ny leksaksbil

 

När Hunden Backaplan

har en bad hair day

 

Då går Pappa Backaplan

ned till Backaplan

för Pappa Backaplan

har alltid en back up plan

 

Han tar fram plånboken

han tar ut kortet

det blanka gyllene kortet

han älskar det kortet

han älskar sin fru,

sitt barn, sin hund

och om en liten stund

älskar de honom

för han kommer

åh han kommer

alltid hem med

en leksak

någonting gott

och en överraskning

 

mm-hmm...

 

det är magiskt

det är oväntat

Det är Backaplan

 

 




Fri vers av Mattias Karlsson
Läst 700 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-23 14:17



Bookmark and Share


  Cris
*s*

Underbart!!
2008-08-03

  Sideshow Bob
Men
Alla känner nån från göteborg.

Typ
2008-08-02

  Sideshow Bob
seriöst?
2008-08-02

  Sideshow Bob
ceeeeeriöst.
2008-08-02

  Sideshow Bob
Öh,

Sceriöst?
2008-08-02

  wayward - taiga
va´sa´ stan.. öhö, du har alltid vart kul!
2008-07-19

  a h de v
jag läser med nöje
bäst är pappa backaplans backup-plan
fulsnyggt
eller så dåligt att det är riktigt bra
i love it
2008-07-08

  Gunwale VIP
Jag förstår att du har en (B-)plan! (Du skall sälja denna reklam till ett par företag i Gbg!)
2008-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal