Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära, men så långt ifrån varandra

Jag här
Du här
men ändå så långt borta




Fri vers av Charly
Läst 501 gånger
Publicerad 2005-07-06 13:22



Bookmark and Share


  stannar kvar
Jag har aldrig varit så ensam som i ditt sällskap, var det någon som sade någon gång...
2005-07-06

  Markattan
Väl fångad känsla av frånvarande närvaro, känner väl igen känslan. Bra!
2005-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly