Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag visste vad han ville


Men 5

han
frågade
mig
om
jag
ville
träffa
honom
och
dricka
en
öl
igen

men

jag
kunde
inte
träffa
honom
och
dricka
en
öl
igen

för
jag
hade
mens




Fri vers av Vickin
Läst 447 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-28 22:50



Bookmark and Share


    Glittra G
hahaha. Me like!
2008-08-31

  Larz Gustafsson VIP
Tänk att det finns manliga experter på ämnet...Märkligt.

Själv blir jag aldrig ens bjuden.
2008-08-29

  RogerIvan
Känns om den där kommer olägligt ibland
Så uteblir den olägligt ibland med
Så är den väldigt välkommen ibland
Nästan efterlängtad
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Vickin