Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du, i min hall en morgon

 

när jag kom innanför dörren stod du plötsligt där som en tavla av alla misstag jag begått under tiden jag varit ifrån dig. jag släppte nästan omedvetet, som paralyserad, icakassen. det lät som att något gick sönder där inne. kanske var det så, att någonting gick sönder just i denna stund. jag tvingade mig själv att stå kvar.

 

dina läppar rörde sig och det krävdes inte mer, att du sa någonting. handväskan föll ner på ett golv som inte längre tillhörde vår värld. jag tror att jag också föll, men jag gick några steg. sen var du nära igen. jag blev någonting ofattbart i din famn.

 

när några sekunder hade passerat och dina tårar blötte mitt hår släppte vi allt. det tog flera förenade hjärtslag innan jag märkte att vi hade lämnat golvet.




Övriga genrer av dopehat
Läst 439 gånger och applåderad av 21 personer
Utvald text
Publicerad 2008-06-28 21:22



Bookmark and Share


  isabel louise
paralyserade skrivet! shit va bra du fångar känslan!
2008-12-12

  Carl Thomas
Bra text! (paralyserad på något sätt) JAg gillar verkligen sista raden...underbart.
2008-08-08

    mr cloud
o m g !
vilka känslor du förmedlar !
2008-08-07

    x_93millionmiles_x
WOW.

Varje mening, varje ord, har en stark kànsla och det kànns som om det hànder en sjàlv. Aven fast du anvànder metaforer (som iblnd kan vara svàra att tolka) sà fòrstàr man precis allting. Det kànns helt otroligt verkligt nàr man làser. BRAVA! //the italiana
2008-07-03

  Mats Henricson
Häftigt känsloladdat och metaforiskt fascinerande !
2008-06-29

  genni VIP
Väldigt BRA text, applåd
2008-06-28

  inutimonster
här har vi en till, riktigt läcker text. slutet är så himla bra (observera min dåliga ordlek där). jag gillar hur du får stunderna att vara så länge, fastän det här inte är långa texter. den här var otroligt talande och påminner mig om egna minnen...dessutom blir man nyfiken på historien bakom. ett stort plus i kanten. bokmärker!
2008-06-28
  > Nästa text
< Föregående

dopehat
dopehat