Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vek

 

 

vingarna är födda ur skulderbladen. vita och beniga som vinterdjur rör de sig. i taket en trasig fläkt.

 

kroppen finns på golvet, upprätt. små ben vandrar ryggraden. nacken en båge av bläck.

 

fläktens surrande, kranens droppande, insekternas knappande. om väggarna är trygghet är jag fienden. om rummet är tiden är jag det som aldrig hände.

 

paus. han är någonting avstannat. om jag lutar mig fram kan jag känna rösten som en andedräkt mot bröstkorgen.

 

vingarna är födda ur skulderbladen. vita och beniga som två vinterdjur rör de sig. i taket en trasig fläkt. 

 

 

 

 




Fri vers av dopehat
Läst 555 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-10 17:40



Bookmark and Share


  ElinaO
riktigt bra min vän, lite annorlunda än det du brukar skriva om tyckte jag.
2009-07-09
  > Nästa text
< Föregående

dopehat
dopehat