Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
there's a part of me
in a part of you
in a little chain
in a part of you



överlevnadssätt - ljusblå

 

 

 

 

 

mitt hjärta är av

elplattor

 

 

ljusblå

mot mina fingertoppar

 

ett slags leende

 

 

hur

det bara lyser upp gångar

klämtar och hur

det bara lyser

 

 

 

och som jag önskar

att ansikten

inte hade förmågan

att spraka

 

 

-

 

 

det röda ur sprickorna

hennes e-krater

 

 

armar jag har

men

de är tunga

 

 

jag undrar

vem hon är

 

hon som bevakar mig från ett träd

och äter hallon

 

 

men jag går i perioder

 

 

hon kanske är barnet

krokig under våld som en böjd stolpe

 

hukad

av någons violetta händer

 

 

 

jag tar

djupa klunkar ur träets mörka stam

 

det är så man andas

 


 

jag har ett överlevnadssätt

men det går i färger

 

 

 

-

 

 

en sprakande förälskelse

hans silverskimmerröst

 

 

händer av krita

runt glittermikrofon

 

 

ögonen spelar

i olika toner

 

läpparna försiktiga bågar

 

 

(mina lungor

att flämta

i musiken)

 

 

näsan

är den största jag sett

 

 

håret i mörka ljuskurvor

som vattenvågor

 

droppar

mot ansikte och hals

axlar och rygg

 

 

så liten

med ordet på tungan

så stora

 

 

hela han

ett blinkande hjärta

 

 

-

 

 

mitt hjärta är av

elplattor

 

 

och som jag önskar

att ansikten

inte hade förmågan

att spraka

 

sina vägar

genom

mina självlysande hus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av dopehat
Läst 509 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-22 13:31



Bookmark and Share


  wayward - taiga
fan vad du skriver bra på riktigt. skulle vilja sätta mig in i ditt sätt att fronta språket, skulle önska att jag läste dig litegrann varje dag, så att jag så att säga inskolades i ditt sunda, snygga språkförhållningssätt.

jag gillar dig
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

dopehat
dopehat