Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mitt hjärta, Han som fick min värld att blomstra.


Saknaden dödar mig

 

 

Saknaden till dig habibi

får mitt hjärta att brista

och varje natt

drunknar jag i mina tårar,

de tårar som aldrig

aldrig

tar slut.

 

Tårar som bär på kärlek

till Dig,

varje ögonblick

som jag tillbringar utan dig

så uttalar mina läppar

ditt vackra namn

det namn som jag

alltid

kommer bära på.

 

Mitt liv är helt uppenbart

för dig,för mig

och för varje människa

som gör oss lyckliga.

 

Älskling jag börjar tro

att jag kommer av saknad,

för varje natt

känner jag dig inom mig

och mina tårar

rinner

och åter

rinner.

 

 




Fri vers av Manal
Läst 663 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-06-29 00:01



Bookmark and Share


  friheten
Känner igen mig så på sista stycket!
2008-07-22

  JohannaCarlsson
Så vacker och fin.
Kram Johanna
2008-07-01

  * Ammi *
smärtsamt vackert ..
2008-06-29

  friheten
Smärtsamt, vacker, det gör ont läsa den.
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal