Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksresan

 

Blunda älskling,

lova att inte tjuvskika nu

blunda ordentligt

och när jag säger till så får du

öppna dina vackra

honungsfärgade ögon.

 

Kom med här,

ge mig din hand så ska jag

hålla i dig ordentligt

och låta våra hjärtan bli

ett.

 

Nu är vi framme hjärtat

öppna ögonen och titta.

Så vad tycker du.

är det inte vackert?

 

 

 




Fri vers av Manal
Läst 524 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-29 00:15



Bookmark and Share


  papessa
lekfull och lättsam kärlekslek
2008-07-26

  Svante
Wow! Bra text som lämnar öppet för fantasin :)
Applåd och bokmärke!
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal