Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina årstider

När sommar blir till höst

är du mitt hjärtas tröst

När vinter sen blir vår

har du läkt vartenda sår,

fyllt tomrummet i mitt bröst...

 

Genom alla dina årstider

är du med mig när jag lider

Förvandlar mörker till ljus

helar kroppen, själens hus

skapar lugn när tankar strider

 




Fri vers av Kalle.O
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-29 17:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Våren och sommaren, hösten och vintern...Växlingens skugga ej finnes hos Dig", som Christina Imsen sjunger i en sång.

Underbart skrivet, Karl Otto!
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O