Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårmärkt för livet

Du fick aldrig chansen att lära känna din mamma

hon tog för mycket heroin och dog

Efter att ha spytt ner dig kvävdes hon med detsamma

den där natten på kvarterets krog...

 

 

Sårmärkt för livet hittas du nån gång efter tolv

nerspydd vid mammas döda kropp

Ensam och livrädd i krossat glas på ett toagolv

ser du mammas liv rinna ner i ett avlopp

 

 

En vädjan till dig Gud som haver barnen kär

förse det här livet med lite hopp

Ge henne en ny start så att det inte slutar här

i dödens förgiftade blodomlopp...

 

 

 




Fri vers av Kalle.O
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-29 21:53



Bookmark and Share


  Diffusiaria
Vad ska man säga? u n d e r b a r
2008-07-08

  mjuk
Alla tummar jag har upp för denna text. Jättebra skrivet!!!
2008-07-01

  Bibbi VIP
Den bönen vill jag stå med i av hela mitt hjärta.
2008-06-29

  genni VIP
och så är verkligheten för en del barn, så sorgligt...
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O