Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tid passé

 

 

 

 

 

det fanns en tid
då hon kunde höra
allt

lyssna till det inre
genom det yttre

då hennes öron satt
som lapp på lapp




runtom, överallt, allting

 


minsta viskning ekade in i henne

 

 

 

 

nu
går hon ut ur väggen
avslöjar tapeterna
och lämnar rummet
med en svepning

och tiden är passé

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-30 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson