Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lovsång

Skulle jag tonsätta

mina tankar...

skulle det ge lovsången

ett nytt ansikte...

 




Fri vers av Kalle.O
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-30 21:22



Bookmark and Share


  genni VIP
Spännande med ett nytt ansikte, tonsätt, jag vet att det skulle bli vackert...
2008-06-30

  Bibbi VIP
Gör det!
Applåd!
2008-06-30

  Maria T
Ja, den lovsången skulle jag gärna
vilja lyssna till
2008-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O