Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du brukade älska mina pannbiffar

du brukade älska mina
pannbiffar så hur är nu
hennes är dom lika
goda som mina var är
är hon bättre än jag
jag undrar är hon det
jag vill inte veta men
jag undrar och vill du
se mig något mer jag
vill se dig vill laga mina 
pannbiffar till dig igen
vill att du ska tycka om
mig än jag tycker  
fortfarande om dig och
som jag gråter ibland
när jag tänker på dig när
jag tänker på er på vad
ni gör om ni älskar mjukt
eller hårt eller både och
jag vill ju inte veta men
jag undrar du brukade
älska mina pannbiffar
du brukade älska mig 
du brukade det älskling
kallar hon dig nu precis
så som jag brukade göra
med händerna i ditt hår 
rufsar hon nu precis så 
som jag brukade göra
men hennes pannbiffar
är dom lika goda som
mina är dom lika goda
som mina är dom lika
goda tycker du du
brukade älska mina
pannbiffar




Fri vers av Vickin
Läst 482 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-30 22:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag gillar pannbiff...
2008-06-30

    Jojjan
Tycker mycket om den, särskilt infallsvinkeln (pannbiffar). Igenkänningsfaktor: Hög
Applådfaktor: Högre
2008-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Vickin