Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otur

Den olycksdrabbades följetång..,

 

"Bättre lycka nästa gång"...




Fri vers av Kalle.O
Läst 315 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-01 09:43



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Jo den har man hört några gånger :-)
2008-07-02

  Maria T
Hoppas på tur nästa gång
2008-07-01

  genni VIP
Ler, den var BRA, applåd
2008-07-01

  Quasimodo
Bra för den meningen, bita ihop och kämpa vidare, gillar och ger en applåd för den !!!
2008-07-01

  TheDouche
Sant på många sätt, applåd!
2008-07-01

  Larz Gustafsson VIP
Mycket bra!
2008-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O