Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden

 

när orden inte

längre

räcker till

 

så är det bästa

att bara

vara tyst

 

tystnaden

får dig åtminstone

att reagera.




Fri vers av Manal
Läst 407 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-02 20:05



Bookmark and Share


  * Ammi *
faktiskt .. så är det så många gånger!
bra formulerat!
2008-07-02

  Kalle.O
Så kan det vara...
Bra beskrivet!
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal