Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Irriterad

Kringstrykande hat fyller rummet i samma stund han kliver in. Kan inte rå för det men den negativa energin han tar med sig vart han än går gör mig tokig! Försöker att slå bort det men det går tamejf-n inte då jag börjar reta mig så fort jag hör honom närma sig med sitt besvärande pustande och stånkande. Jag tror inte han är medveten om det själv men känslan man får är att han vill ha allas uppmärksamhet och när han sen öppnar käften så är hela dan förstörd på grund av att man vet hur han är och med säkerhet redan innan vet att han inte kommer med något glädjebud precis!

Jag vet inte varför jag ens skriver om det här men vi vistas i samma byggnad och bor i samma korridor så man kommer liksom inte undan heller. Brukar kunna hantera såna här situationer någorlunda men i det här fallet står jag maktlös inför det faktum att jag kan inte kan det! 

Har en tro som inte accepterar att jag känner såhär och det bekymrar mig då jag har försökt att be för situationen och honom men det hjälper liksom inte! Det påverkar hela min vardag så är tacksam för alla förslag om ni har några??

Mvh Irriterad...

 




Fri vers av Kalle.O
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-03 19:42



Bookmark and Share


  genni VIP
Känns igen det här, är i liknande sits, men har bestämt mig för att "han" stjäl för mycket energi, och jag försöker att ignorera, lättare sagt än gjort ibland :)
2008-07-04

  Bibbi VIP
I den framgångsrika väckelsen i Wales kom man fram till att:"om vi förlorar vår frid, så är det uppenbart vems felet är.Vi kan inte förlora friden med Gud för en annans synd, endast för vår egen synds skull. Gud visar oss syndens yttringar och endast om vi är villiga att bli renade, får vi friden tillbaka. Hur underbart är det inte att vara regerad och styrd av Guds frid, som är den Helige Ande själv". Ur Korsväg av Roy Hession (Libris Örebro)
Säg barnsligt och enkelt:"Jesus hjälp mig!"...i frestelsens stund.Eller:"Jesus övervinner och Han bor i mig!"
2008-07-03

  Quasimodo
En svår sak det här, men ytterst så handlar det väl om att försöka förhålla sig till detta och honom, så att det inte kommer "åt" dig, att försöka att välja bort att inte bli arg eller irriterad eller så det får plats i dig, det är hans problem och sätt att vara på, inte du !!!

En tanke för detta, bra eller dålig !?
2008-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O