Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De säger att

De säger att.., 

 

månen står ovanligt högt ikväll

att stjärnorna dansar in natten

att dess skimmer målar himlen i pastell

att hatet drunknar i skratten

 

de säger att.., 

 

inget varit så vackert som nu

 

att stjärnorna dansar enbart för mig

men inget kan vara vackrare än du

för det enda jag ser är dig

 




Fri vers av Kalle.O
Läst 358 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-04 22:49



Bookmark and Share


  Modesty73
En ljuvlig och sagolikt vacker dikt "stjärnorna dansar in natten".
Bokmärker!
2008-07-13

  lyckeli
Sinnligt vacker
2008-07-05

  Maria T
En ljuvlig kärleksförklaring.
2008-07-05

  Bibbi VIP
Hebr.12:1-15 med tonvikten på vers 2
2008-07-05

  Larz Gustafsson VIP
En mycket fin kärleksförklaring.
2008-07-05

  Elaine.S VIP
Vacker och innerlig..
2008-07-04

  friheten
Så vacker skriven!

*UNDERBART KÄRLEK*
2008-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O