Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

Talande tystnad

berättar

om

hämdlystnad...

 

Blickars val

ger

svar på tal ...

 

Tystnad så

talande..,

 

tystnad så

malande...

 

säg mig..,

 

ur en tyst lek

så full av svek..

 

vem blir

betalande...?

 




Fri vers av Kalle.O
Läst 377 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-05 12:48



Bookmark and Share


  SylviaPlath
du är verkligen ingen amatör, utan fortsätt så så blir du en riktig poet! förresten så är du redan det och det märks hur du förstår dig på ordens betydelse och rytmen.

Mycket fint skrivet!
2008-07-09

  Diffusiaria
helt underbar
2008-07-07

  Nasrin
genom tystnaden kan vi lära känna själv och GUD.
Mycket vackert skrivet om tystnad!!!
2008-07-05

  Maria T
En mycket stark dikt om tystnad och
blickar.
2008-07-05

  * Ammi *
ja, bra fångat om hur det kan vara när tystnaden och blickarna talar!
2008-07-05

  Bibbi VIP
"Vad människan sår, det skall hon ock skörda". Gal.6:7
Otroligt bra beskrivning.
Applåd och bokmärke.
2008-07-05

  Michaela Dutius
En otroligt stark text om detta att lä'sa blickar och stämning och känna att någon borde tala.
Du skriver oerhört bra Kalle
2008-07-05

  Elaine.S VIP
Tystnad och blickar kan ställa till så mycket elände..bra fångat av dig....
2008-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O