Ungefär så såg jag på livet innan jag mötte Gud (nu vaknar jag mer än gärna igen!!)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ungefär så såg jag på livet innan jag mötte Gud (nu vaknar jag mer än gärna igen!!)




Väck mig inte..,

om så mitt gälla skrik ger dig kalla kårar

väck mig inte om jag så slår och sparkar på mig själv

väck mig inte om jag så badar i svett och tårar

om jag så drunknar i Satans svarta mardrömsälv

 

Snälla väck mig inte..,

jag ber dig.., väck mig inte.

 

för..

 

inget kan vara värre än att vakna upp till den bittra verkligheten...




Fri vers av Kalle.O
Läst 425 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-07-07 20:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till Din placering! ...och till Ditt lyckliga val i livet!
Applåd!
2008-07-14

  Modesty73
Får gåshud...
Är glad att du mött Gud och att du ser livet ur annat perspektiv idag!
2008-07-13

  * Ammi *
Ja förstår din livsglädje idag, tur ändå att du vaknade ...
bra text om hur svårt livet kan vara för en del
applåd!
2008-07-08

  Maria T
Grattis till placeringen bland 5 bästa.
Välförtjänt
2008-07-08

    ej medlem längre
Dina ögon på det andra kortet ser lyckligare ut!:))
Kärlek räddar vilsenhet...även kärlek människor emellan *L*
Vackert skrivet!
2008-07-08

  lyckeli
Underbart veta att du numer vaknar upp på ett annat sätt.... Bra!
2008-07-08

  Michaela Dutius
En mardröm som bara verkligheten kan slå- väl beskriven!
Så härligt att du mött den som gör verkligheten till ett bra liv!
2008-07-08

  friheten
En av dina bästa, väldig stark och glad att du hittat din tro till Gud.
2008-07-07

  Diffusiaria
ah, stark, bra..
2008-07-07

  Maria T
Va bitter den verkligheten måste ha varit.
Skönt att den tiden är förbi.
2008-07-07

  Quasimodo
Talande för denna känsla du förmedlar här, starkt och med smärta !!!
2008-07-07

  Domino
Sååå vacker...och det är ju också sant!!!
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O