Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk dig för

Hur du än lögnen

vrider och vänder

 

är det endast

sanningen

 

som rentvår

dina händer..




Fri vers av Kalle.O
Läst 334 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-09 11:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Och I skolen förstå sanningen, och sanningen skall göra eder fria".Joh.8:32 kom för mig här till Din så bra formulering.
Applåd!
2008-07-14

  Modesty73
Så sant!
Tänkvärd och fin!
2008-07-13

  friheten
Jopp, så är det, före mesta
2008-07-12

  fågel grå
Sannolikt.
2008-07-10

  Michaela Dutius
Ja lögnen kan aldrig bli sanning- men sanningen renar och lyfter
Suveränt enkelt och vackert uttryckt
2008-07-09

  Della K
Mmmm... läskigt värre. :)
2008-07-09

  karenina VIP
alldeles sant. sanningen segrar alltid.
2008-07-09

  Maria T
Mycket, mycket bra.
Vi måste tänka oss för
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O