Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömn & dvala - limerick

 

En dögrävare från Madrid
vars fru snarka högljutt brevid
till slut sig begav
till en nyuppgrävd grav
- Nu båda får vila i frid




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 651 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-09 14:28



Bookmark and Share


  Filip Broström
Morbid limerick? Det var en ny genre. Väldigt bra!
2008-08-02

  Blomster
Du är en synnerligen smart limerickör! Denna var helt fantastisk - bara så du vet!
2008-07-31

  Della K
Hihihi...

Skoj!
2008-07-20

  Erik L
Underhållande som alltid att läsa dina limericks!
2008-07-16

  tom boreland
det är som i värö
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP