Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig älskling

 

 

ditt namn

smakar som sötma

på mina

läppar

 

som ständigt

letar efter

dina




Fri vers av Manal
Läst 485 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-09 19:23



Bookmark and Share


  papessa
det behövs inga fler ord, man fångar känslan här
2008-07-26

  friheten
Wow
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal