Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sladdar

Lägg två sladdar bredvid varann på ett bord

och gå därifrån.

 

Hundra spänn på att dom trasslat in sig i varann

när du kommer tillbaka...

 

Hur är detta möjligt...?!!




Fri vers av Kalle.O
Läst 430 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-09 20:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Detta var enbart roligt.
Applåd!
2008-07-14

  Modesty73
Finurlig!
När du vet svaret kan du väl höra av dig : )
2008-07-13

  Diffusiaria
haha...ja bra fråga..
2008-07-10

  Michaela Dutius
Ja sladdar har ett eget liv...sannerligen...rolig dikt!
2008-07-09

  © anakreon VIP
Lägg två sockar i en tvättmaskin och gå därifrån.

Hundra spänn på att endast en finns kvar när du öppnar luckan.

Hur är det möjligt?
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O