Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

Ser min längtan efter något

sakta dra förbi...

 

ifrån drömmen jag eftersökt

du, jag..,

vi..




Fri vers av Kalle.O
Läst 338 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-10 19:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Vad de rättfärdiga önska, det varder dem givet" Ordsp.b. 10.24, se också 11:23 och 1 joh.5:14,15
Bejaka aldrig tvivel och otro. Kanske väntar något bättre runt hörnet än det som drog förbi.
Applåd!
2008-07-14

  Modesty73
Jättevacker, saknar ord....
2008-07-13

  Diffusiaria
åh...finner inga ord för denna.
2008-07-10

  Maria T
Ser i drömmen längtan efter en familj
2008-07-10

    Lindizz
Mycket drömmande vacker text. Applåd
2008-07-10

  lyckeli
vacker, vackrare, vackrast....
2008-07-10

  * Ammi *
Jag älskar VI.
ja, längtan efter oss, tills vi blir VI kan vara drömmande ...
applåd
2008-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O