Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen till ditt hjärta

 

Vägen jag valde

till ditt hjärta

 

var enslig, öde

men vacker

 

jag gick utanför

mig själv

 

för en gångs skull

 

det var där

vi möttes

 

på en enslig, öde

men vacker väg

 

utanför mig själv

 

det var dit du tog

mig

 

det var där du

visade mig

 

 

vem jag är




Fri vers av Kalle.O
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-11 22:47



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Livsjakande och vackert!
2008-07-13

  Modesty73
Talande och mycket vacker....
2008-07-13

    Petro Nella
mycket vackert
2008-07-12

    Tea Alex
Fint! :)
2008-07-12

  Maria T
En gripande och mycket vacker dikt
2008-07-12

  * Ammi *
så underbar skrivet ..
2008-07-12

  Larz Gustafsson VIP
Detta är nog din enligt min mening bästa hittills.
Det är endast så man kan finna sig själv, genom att lära känna Honom.
Han är spegeln.
2008-07-11

  Quasimodo
En underbar text och känslan för det att var och blir det man är och vill vara !!!!
2008-07-11

  friheten
Helt underbar Kalle.Du är en av dem bästa!!!
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O