Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smått beroendeframkallande denna sajt...




Poeter.se

Solen lockar på dig så nu

reser du dig på tre...

 

1...2..., f-n..!!

 

har än en gång fastnat på poeter.se...




Fri vers av Kalle.O
Läst 382 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-12 13:08



Bookmark and Share


  Madde69
Håller med!
2008-07-16

  Rosen VIP
Hm! detta känns igen..ska bara...blir lätt mera...sekunder till minuter och se där 1 timme..i vad finns botet?
2008-07-13

  Maria T
Ja, men ut och spring en runda
och samla inspiration,
kom sedan tillbaka
2008-07-12

    Tea Alex
*garvar*
2008-07-12

  lyckeli
know what you mean...
2008-07-12

  genni VIP
...så är det...känner igen :)
2008-07-12

    Olives
jooo, känner igen mig..
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O